Hevur tú hug til eitt spennandi starv í Grønlandi?

Danska sjómansmissiónin (Indenlandsk Sømandsmission) søkir eftir fleiri fólkum til áhugaverd størv í Grønlandi:

2 souschefer med flair for diakoni og mission fra medio januar 2020

Til sømandshjemmene i Nuuk og Aasiaat søges to souschefer med særligt ansvar for mission og diakoni. Begge stillinger er på fuld tid og ønskes oprettet for en periode på minimum tre år. Der tilbydes en møbleret tjenestebolig og mulighed for kostordning.

Jobbet: Du skal være stedfortræder for bestyrerparret på sømandshjemmet, hvor du også vil have nogle opgaver. Du skal deltage i skibs- og havnebesøg og får ansvar for diakonale aktiviteter og samarbejdet med de danske volontører.

Vi tilbyder dig bl.a.: Et job med ansvar og høj grad af selvstændighed i et kreativt arbejdsmiljø, hvor du kan tænke stort, ideudvikle og få ting til at ske. Der er kolleger, du kan dele din kristne tro og dit liv med, lederfællesskab og tilbud om sprogkursus. Desuden er der en fantastisk natur lige uden for døren.

LES EISINI  Nýggj bók um sjómanskvinnuringarnar 

VÆRTSPAR til Hotel Avannaa i Ilulissat fra 1. januar 2020

Til vores nye morgenmadshotel i smukke Ilulissat søger vi et værtspar for en periode på minimum tre år. I elsker at skabe et trygt miljø, en god service og en hjemlig atmosfære for alle gæster, mens I samtidig formår at sætte mål og retning for arbejdet. Man skal være indstillet på en travl og hektisk sommerperiode og en mere stille vinter. Som værtspar skal I også samarbejde med sømandsmissionæren og evt. volontører. Der stilles møbleret tjenestebolig til rådighed og I får en rig mulighed for at præge hotellet.


Sømandsmissionær med flair for diakoni til Ilulissat fra medio februar 2020

Den nyoprettede stilling med tjenestebolig er på fuld tid og ønskes oprettet for en periode på minimum tre år. Ud fra Hotel Avannaa i Ilulissat ønsker vi at sætte fokus på diakoni og mission.

Jobbet: Du er udadvendt og imødekommende, brænder for en tillidsfuld samtale med mennesker om kristen tro og liv. Du kan se værdien i at arbejde i team, fx med unge volontører, og har en åben indstilling overfor andre kulturer end din egen.  Du skal være med til at sikre, at alle skibe, der anløber Ilulissat, besøges. Du får ansvar for at udvikle hotellets diakonale aktiviteter i byen samt for søfolk/fiskere. Du er stedfortræder for værtsparret og har opgaver på hotellet. Desuden skal du understøtte muligheden for kristent fællesskab på stedet.

LES EISINI  Starvslýsingar

Vi tilbyder dig bl.a.: Et job med ansvar i et arbejdsmiljø, hvor du kan ideudvikle og få ting til at ske. Der er kolleger, du kan dele din kristne tro og dit liv med, lederfællesskab og tilbud om sprogkursus. Desuden er der en fantastisk natur lige uden for døren.


Få mere at vide om hos:  
Forretningschef Erik Ramballe Hansen, tlf. +45 3393 2543 / +45 3050 6976.
Ansøgning sendes på mail til erik@soemandshjem.gl senest den 30. oktober 2019.
Se mere om jobbene på www.sømandsmissionen.dk  eller www.soemandshjem.gl

Spurningar
Í løtuni eru ikki spurningar til greinina